Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 april 2016 | 22:30

Cyclops och Jean Greys romans får sin början i "X-Men: Apocalypse"

Och Bryan Singer hintar om en framtida "Dark Phoenix"-film.
En av de mer intressanta aspekterna av X-Men-universumet är onekligen varför Jean Grey, eller Phoenix som hon också kallas, är tillsammans med Cyclops istället för Wolverine. Eller? Kom igen! Scott Summers är ju en riktig torrboll!

Som tur är får Bryan Singer en chans att rätta till forna misstag i och med "X-Men: Apocalypse" där Sophie Turner och Tye Sheridan ska spela rollerna. I en intervju med Entertainment Weekly förklarar regissören var de två karaktärerna är när vi träffar på dem i filmen:

- I början är hon det sista han skulle vara intresserad av. När han först kommer till huset så är Scott blind, så han kan inte se henne. Plötsligt får han ett par glasögon och kan se henne och bara: "Oh! Så det där är Jean Grey." Båda av dem är utbölingar på ett sätt. Andra mutanter har vant sig vid sina krafter, men allt är nytt för Scott Summers och han gillar det inte och han gillar inte skolan. Och Jean har ju inte bara sin telekinesi och telepati, utan hon vet också att något mörkare och mer kraftfullt växer inuti henne men hon vet inte riktigt vad det är.

"X-Men: Apocalypse" får premiär den 20:e maj.


Vill du se ett nytt filmförsök på "Dark Phoenix"-sagan?
| 9 april 2016 22:30 |