Film

Skribent

Mats Karlsson

26 juli 2010 | 10:40

Comic-Con: "Thor" och "Captain America"

På Comic-Con tog Marvel tillfället i akt och informerade om de kommande projekten "Thor" och "Captain America".

När MTV intervjuade Chris Evans (Captain America) och Hugo Weaving (Red Skull) var Evans inte sen med att lovorda "The Avengers"- regissören Joss Whedon.

- Det verkar som att Whedon känner till den här världen otroligt bra och det verkar som att den här världen ger honom samma respekt tillbaka. Han verkar vara rätt man för jobbet, berättar Evans.

- Han kollade på manuset för "Captain America" och resultat blev fantastiskt. Alla de här små ändringar han gjorde, han kan verkligen sitt historieberättande, han kan sin dialog och manusskrivande och det känns tryggt, säger Evans.

Evans berättade också att han hade förberett sig med att läsa en hel del serietidningar om Captain America för att få hyfsad koll på bakgrundsstoryn. Enligt Evans kommer filmen vara berikad med en del humor, men var noga med att påpeka att det inte blir någon komedi.

Hugo Weaving däremot hade sämre koll på sin karaktär och hade bara hört namnet. Weaving berättade att han kommer att gå helt efter manuset och inte lägga för stor vikt på serieförlagan. Han sa också att de hade spelat in i 14 dagar och att han hade bara haft Red Skull-munderingen på sig en av dagarna.

Kenneth Branagh som regisserar "Thor" besvarade fansens frågor vid Marvel-panelen och svarade ett fan aningen kryptiskt.

- Vi har några Donald Blake-överraskningar i den här filmen och det kommer att vara en del saker som vi tror kommer att uppskattas, säger Branagh.

Även Natalie Portman var på plats för att svara på fansens frågor ochen av dem undrade om hon skulle medverka i fler Marvelfilmer.

- Jag är inte med i "The Avengers", men jag kommer att medverka i kommande "Thor"-filmer, om och när de blir av, berättar Portman.

| 26 juli 2010 10:40 |