Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 januari 2024 | 22:45

Colman Domingo som Michael Jacksons pappa i kommande biografin om popkungen

"The King of Pop" kommer till liv i en ny biografi - men vem kommer spela självaste Michael?
Det händer saker och ting för Colman Domingo. Inte nog med att han är Oscarsaktuell och tävlar i kategoring "bästa manliga huvudroll" för sin insats i "Rustin", utan nu är det också bekräftat att han kommer spela popkungen Michael Jacksons pappa i kommande biografin "Michael". 
 
Filmen regisseras av Antoine Fuqua ("The Equalizer"-trilogin) där ingen mindre än Michaels riktiga brorson Jaafar Jackson kommer gestalta popikonen. 9-åriga Juliano Krue Valdi kommer gestalta hans yngre dagar. I en intervju med Variety säger Domingo: 
 
- Jag är exalterad över att göra detta med Jaafar. Jermaine Jacksons son kommer spela Michael, och han är fantastisk, och jag tycker att producenten Graham King har fått ihop en otrolig ensemble. 
 
Domingo kommer få en komplicerad karaktär att spela då Michaels pappa sägs ha pressat sina barn, inklusive Michael, både mentalt och fysiskt för att uppträda så bra som möjligt. Den 22 januari startade produktionen vilket bekräftades via Jaafars Instagram med några behind-the-scenes-bilder:
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jaafar Jackson (@jaafarjackson)

 
Vad tycker du om valet av Jaafar och Domingo? Kommentera nedan. 
| 25 januari 2024 22:45 |