Film

Skribent

Erika Jarhed

31 mars 2023 | 11:30

Clint Eastwood avslutar karriären med en sista film

Clint Eastwood har haft en lång karriär. Nu är han på gång med sin 40:e långfilm, som går under namnet "Juror #2", som uppges bli regissörens sista.
Det börjar närma sig pension för filmlegendaren Clint Eastwood. I över sex decennier, och efter nästan 50 filmer som både skådespelare och regissör, börjar nu Eastwoods långa karriär att närma sig sitt slut. Enligt DiscussionFilm är han på gång med sin allra sista film, som han uppges göra oss Warner Bros. 
 
Eastwood har i många år varit hos studion och regisserat filmer som "Sully", "American Sniper" och "Richard Jewell" för dem. Hans allra senaste film, "Cry Macho", släpptes dessutom på HBO Max en månad efter biopremiären, som dock inte fick så bra betyg från vår recensent på MovieZine.
 
Hans nästa film, som uppges att bli hans sista, heter för närvarande "Juror #2". Berättelsen sägs handla om en jurymedlem i en mordrättegång som inser att han kan ha orsakat offrets död, och måste brottas med dilemmat om att manipulera juryn för att rädda sig själv, eller att avslöja sanningen och överlämna sig själv. Filmen kommer att bli Eastwoods 40:e långfilm som han regisserar.
 
Ännu är inga skådespelare kopplade till projektet, och inget premiärdatum finns. Men vi hoppas att Eastwood, som snart fyller 93 år, även kommer att få lite välbehövd vila.
| 31 mars 2023 11:30 |