Film

Skribent

Viktor Eriksson

18 april 2024 | 18:05

Clint Eastwood, 93, färdig med ännu en film

Filmbolaget Warner Bros. uppges vara mycket uppspelta över vad de sett av thrillern “Juror No. 2.”
Enligt uppgifter till Variety så har 93-årige Clint Eastwood nu avslutat efterbearbetningen för sina nya film “Juror No. 2.” Inspelningen av filmen blev något försenad på grund av skådespelarstrejken i Hollywood 2023.
 
“Juror No. 2.” är en thriller som handlar om en jurymedlem som sitter på en mordrättegång, varpå han inser att han själv kan bära skulden för offrets död. Filmen är regisserad av Clint Eastwood och skriven av Jonathan Abrams. I huvudrollerna syns Nicholas Hoult och Toni Collette som får uppbackning av bland annat Zoey Deutch, Keifer Sutherland och J. K. Simmons.
 
Enligt Varietys källor ska filmbolaget Warner Bros. vara mycket uppspelta över vad de sett av filmen. Inte minst då det från början var en film med låg budget och låg risk som flera filmstudios tackade nej till. Clint Eastwood har genom sin långa karriär regisserat över 40 filmer. Bland dessa syns hyllade verk som "Unforgiven", "Million Dollar Baby", "Gran Torino" och "American Sniper" och än verkar det alltså finns bra med krut i gubben. 
 
Det är just nu okänt när “Juror No. 2.” kommer att ha premiär.
 
Vilken tycker du är Clintans bästa film?
| 18 april 2024 18:05 |