TRAILER

Skribent

Tobias Andersson

6 mars 2023 | 18:45

Snordyra spionserien ”Citadel” visar upp sig i första trailer

Amazon levererar snart oerhört påkostad spionaction med Richard Madden och Priyanka Chopra Jonas i rollerna. Av trailern att döma väntar explosiv och adrenalinstinn spänning.
Richard Madden ("Game of Thrones") och Priyanka Chopra Jonas ("Quantico") går in i rollerna som superagenterna som drar iväg på ett vidsträckt uppdrag där de måste besegra skurkorganisationen Manticore. Och som om inte det vore nog så lider båda spionerna av minnesförlust och har noll koll på sitt förflutna.
 
Projektet är hutlöst ambitiöst där slutnotan landade på hela 185 miljoner dollar, snacka om att Amazons chefer verkligen har haft passion för detta serieprojekt!
 
Produktionen har dock inte gått helt smärtfritt då manusförfattare har kommit och gått och serien har märkligt nog också filmats om. Men nu är "Citadel" äntligen färdig och landar hos Prime Video den 28 april. Kolla in den actionladdade trailern nedan.
 
 
Om det har varit oenigheter gällande seriens produktion har de nog troligtvis fått bukt med det nu. Bröderna Russo står för regin och de vet nog vad de pysslar med. De har tidigare regisserat ”Avengers: Endgame” och ambitionen är att ”Citadel” ska få ett eget spion-universum fyllda med spinoffs, likt Marvels hjälte-universum.
| 6 mars 2023 18:45 |