RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

27 november 2019 | 12:00

Christopher Nolans "Tenet" kan få en specialtrailer

Nolan gillar att marknadsföra sina filmer med "prologer", där han visar upp de första scenerna. "Tenet" verkar inte bli något undantag.
Nästa sommar är det äntligen dags för en ny film av Christopher Nolan, en av de få filmskapare som fortfarande lockar publik med helt originella idéer. Vi vet ännu inte mycket om spionfilmen "Tenet", där Robert Pattinson spelar huvudrollen. Men i vinter lär det vara dags för Warner Bros att visa upp något för världens biobesökare.

Enligt sajten Trailer Track har Nolan förberett en "prolog", som med lite tur kan visas på IMAX-biografer inför "Star Wars: The Rise of Skywalker" redan i december. När exakt den debuterar är inte bekräftat, och inte heller vad denna prolog innehåller.

Men sett till hans tidigare filmer har Nolan presenterat både "The Dark Knight Rises" och "Dunkirk" på liknande sätt, med att visa upp längre bitar av de inledande scenerna. Klart roligare än en vanlig trailer, och det har hjälpt till att bygga buzz inför premiärerna.

Sajten spekulerar också i att en "vanlig" trailer kommer visas på bio och släppas online runt samma tid, någon gång i december.

"Tenet" har hittills enbart släppt en teaser som visades på bio i somras och kom aldrig upp på nätet.

Nolans hemlighetsfulla actionthriller har också Elizabeth Debicki och Aaron Taylor-Johnson i huvudrollerna. "Tenet" får sin världspremiär den 17 juli 2020.
| 27 november 2019 12:00 |