Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 mars 2022 | 08:20

Christina Ricci återvänder till Familjen Addams

Skådespelerskan ansluter sig till Tim Burtons Netflix-serie "Wednesday", dock i en helt annan roll.
30 år efter hennes genombrottsroll i "Familjen Addams"-filmerna är Christina Ricci redo att återvända till den bisarra familjens mörka och roliga värld. Och vi hoppas hon tar med sig flickscout-kakorna.
 
Ricci kommer att dyka upp i den kommande tv-serien "Wednesday", som fokuserar på dottern Wednesday Addams - jepp, samma rollfigur som hon blev känd för. Däremot ska hon spela "en spännande ny karaktär" medan Jenna Ortega (från nya "Scream") haffar titelrollen, skriver Entertainment Weekly. Catherine Zeta-Jones och Luis Guzman finns också i rollistan.
 
Det blir hursomhelst ett kul återseende för alla fans av Barry Sonnenfelds mörka komedi från 1991. Christina Ricci har på sistone briljerat i tv-serien "Yellowjackets" så mer av henne är alltid välkommet.
 
Ricci skrämmer och briljerar som knäppis i "Yellowjackets"
 
TV-serien "Wednesday" följer en något äldre Wednesday Addams i tonåren då hon måste stoppa en monster-attack som terroriserar hemstaden samt lösa ett övernaturligt mysterium som rör hennes föräldrar. Allt det medan hon handskas med relationer och allt som hör skolgången till. 
 
Åtta avsnitt blir det med ingen mindre än Tim Burton i registolen. "Wednesday" kommer att dyka upp på Netflix så småningom.
| 22 mars 2022 08:20 |