Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

20 maj 2015 | 10:10

Chris Pratt stannar hos Marvel

För ytterligare fyra filmer, varav två inte är "Guardians of the Galaxy".
"Jurassic World"-aktuelle Chris Pratt har tidigare hintat om att han kommer lägga skådis-skorna på hyllan inom en överskådlig framtid, för att få mer tid att umgås med sin son Jack. Nu verkar det dock som att de planerna istället läggs på hyllan (en annan hylla då) då "Parks and Recreation"-stjärnan uttalat sig om sin framtid i Marvel-universumet i en intervju med GQ.

Han säger:

- Jag är uppbunden för att göra tre till, eller fem till, "Guardians of the Galaxy" eller vad det nu blir, två till "Guardians" plus ett par filmer till.

Det är inte så troligt att han kommer spela någon annan roll än Peter Quill/Star Lord i universumet, så det rör sig antagligen om "Guardians" 2 och 3 (2:an kommer den 5:e maj år 2017) och därefter medverkan i två andra Marvel-produktioner.

Pratt uttalar sig också om "Guardians of the Galaxy 2", som ska börja spelas in i februari nästa år, och han säger såhär om sin första genomgång av filmen med regissören James Gunn:

- Jag blev tårögd. Han är så jävla smart och underlig. Men det är fortfarande mycket han inte vet om filmen, som handlingen. Han känner mig för bra för att låta mig veta för mycket.

Sist men inte minst uttalar han sig om planerna på att ge upp skådespelarkarriären till förmån för tid med sin son:

- Jag tror att jag skulle göra det och sen tre månader senare skulle jag har tröttnat på fågeljakt och bara: "Guardians 10"?

Vilka filmer tror du det rör sig om förutom "Guardians" för Pratts del?
| 20 maj 2015 10:10 |