Film

Skribent

MovieZine

24 februari 2021 | 09:10

Charlize Theron vill spela i en lesbisk "Die Hard"

"En briljant idé", säger actionstjärnan.
Charlize Theron är aldrig rädd för att hoppa på en tuff actionroll, och genom åren har vi sett henne sparka röv i allt från "Mad Max: Fury Road" till "Atomic Blonde".

Nu hoppas hon att någon vill göra "en lesbisk Die Hard" med henne i huvudrollen, en homotwist på Bruce Willis klassiska actionrulle från 80-talet.

Allt började med ett fans inlägg på Twitter i slutet av förra året: "Lesbiska romkoms i all ära, men allt jag vill se är "Die Hard" där en rasande Charlize Theron försöker rädda sin fru". Skådespelerskan svarade: "Var skriver jag på?"
 
 
I en ny intervju med Vanity Fair förklarar Theron att det inte bara var på skämt:

- Det är ju en toppenidé. Det var därför jag svarade på Twitter. För idén är briljant. Jag tänkte att den här personen måste pitcha det för någon. Och att det skulle vara två kvinnor, jag menar, jag är på."

Charlize Theron syntes senast i actionpackade "The Old Guard" på Netflix, och dyker snart upp i "Fast & Furious 9" på bio. Vi får hoppas att någon i Hollywood lyssnar på stjärnans önskemål. Som producent borde hon dock inte ha några problem med att själv omvandla pitchen till verklighet. 
 
Yippie-ki-yay eller Yippie-ki-nej? Vad säger ni om Therons filmförslag?
| 24 februari 2021 09:10 |