Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

24 juli 2015 | 19:00

Charlie Hunnam är inte helt nöjd med "Pacific Rim"

Hoppas på bättre karaktärer i uppföljaren.
Gillade du "Pacific Rim"? Jag har märkt att det är en riktig vattendelare. Jag har några vänner som fullkomligt älskade del Toros saftiga robot/monster-slagsmål och andra som knappt kunde se klart filmen. För mig personligen var den varken eller. Korkad, tramsig, och innehållandes jordens träigaste skådis i Charlie Hunnam, men ändå rätt underhållande för stunden. 

"Sons of Anarchy"-Hunnam själv uttalade sig nyligen till Entertainment Weekly om vad han hoppas på inför uppföljaren, och vad han egentligen tyckte om den första filmen.

- Jag tycker att världsskapande och monsterskapande och allt sådant där är fantastiskt som sekundära element i historieberättande. Men när det blir  viktigare än att berätta en bra historia blir jag väldigt nervös, och du tappar mig på något sätt då. Fastän vi försökte väldigt mycket med att gifta de här två delarna i första "Pacific Rim", kände jag ändå i slutändan att det vägde över mer på spektakel-sidan än på historie-sidan.

Appropå tvåan sa han så här:

- Jag hoppas att vi kan ordna det där när vi nu gör tvåan. Inte för att säga att jag inte är stolt över filmen, jag gillade den verkligen och jag tycker att den levererade exakt vad den var menad att leverera, men jag känner att vi kanske kunde ha gått lite djupare in i karaktärerna och historieberättandet.

"Pacific Rim 2" befinner sig just nu i förproduktionsstadiet, och kommer få premiär först år 2017. Charlie Hunnam är klar för medverkan.

Gillade du "Pacific Rim"?
| 24 juli 2015 19:00 |