Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 april 2016 | 21:30

Captain Boomerang hyllar "Suicide Squad"-regissören David Ayer

Jai Courtney säger att han är "psykotisk, en av de stora".
Vi rapporterade häromdagen om att "Suicide Squad" just nu går igenom vissa reshoots, vilket ryktades bero på att Warner Bros. var måna om att injicera mer humor i filmen. Något Jai Courtney, som spelar den galne Captain Boomerang i filmen, förnekade. Nu har samme Courtney återigen uttalat sig, men den här gången fick han frågan vad som överraskade honom mest med hela "Suicide Squad"-produktionen.


- Det som var mest överraskande var känslan av kamratskap som rådde. Det är lätt att tänka sig att det hade varit svårt att hitta en familj på en film på den här skalan och med en ensemble av den här storleken. Men det gjorde vi. Det var otroligt. Det går inte att förutse sådana saker, och det går inte att tvinga fram det. Ibland funkar det bara, och ibland funkar det inte. Det var verkligen en familjär upplevelse för oss alla.Courtney passade också på att hylla sin regissör David Ayer på ett lite udda sätt:

- Han är psykotisk. Han är mannen. Han är en av de stora. Jag tror att han har en otrolig framtid framför sig och jag hoppas att vi kan arbeta tillsammans igen någon gång.  Jag hyser bar stor beundran för honom, och små mängder rädsla. Det summerar nog mina känslor. Han älskar att gräva ner sig i detaljer och han bryr sig inte om att det ska vara bekvämt. Ingenting av det han gör handlar om att göra det lätt för någon. Med det sagt gör han det inte svårt heller, det är bara det att när saker skevar lite så skapas ett utrymme för underbara saker att ske. Det är i den världen han gillar att leka, och jag tycker att det är väldigt spännande.


"Suicide Squad" får premiär den 3:e augusti.
| 9 april 2016 21:30 |