Film

Skribent

Alexander Dunerfors

12 mars 2014 | 17:01

"Captain America 3" tar hjälp av fansen

Regibröderna Joe och Anthony Russo berättar om hur de tar sig an nästa uppföljare.

Det har inte varit någon hemlighet att Marvel Studios är mer än nöjda med vad bröderna Russo åstadkommit med "Captain America: Return of the First Avenger". I slutet av januari skrev vi att de har fått förnyat förtroende att ta hand även om nästa uppföljare i serien. Något som bröderna nu kunnat bekräfta själva under den pågående pressturnén.

De har också talat om hur de tar sig an nästa historia ur den patriotiske superhjältens liv. Joe och Anthony har precis börjat forma historien, men vill invänta reaktionerna på den kommande filmen:

- Vi försöker spalta ner storyn ihop med (manusförfattarna) Christopher Markus och Stephen McFeely, och börjar just få en idé om vad vi vill göra med filmen.

- Det är galet att försöka arbeta på den innan tvåan ens har släppts, för man vill veta hur folk tar emot den. Man vill få inspiration från de som gillar filmen, för att sen antiningen kunna säga "det här gör vi mer av" eller "tja, det här funkade ju inte så bra", säger de till Collider.

Och vi kommer att få se mer av Captain America: Chris Evans berättar också att han har kontrakt på totalt sex filmer (hans gästinhopp i "Thor: The Dark World" räknas inte). Mest troligt är att kaptenen får en tredje egen film och sedan håller ut till den planerade "The Avengers 3".

Men först ska vi få se "Captain America: Return of the First Avenger" (eller "Captain America: The Winter Soldier" om du föredrar originaltiteln). På bio 26 mars.

| 12 mars 2014 17:01 |