Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

10 oktober 2023 | 15:55

“Call of Duty” och “Diablo IV” kan komma till Xbox Game Pass nästa år

Affären mellan Microsoft och Activision Blizzard kan bli klar denna vecka, men det kommer att dröja innan “Call of Duty: Modern Warfare III” kommer till Game Pass.
Vändorna kring Microsofts köp av Activision Blizzard har varit många, men nu verkar det som att affären blir av. Folk har redan börjat spekulera om “Call of Duty: Modern Warfare III” kommer till Microsofts onlinetjänst Game Pass, och nu har Activision kommenterat ryktena.
 
I en tweet på X, eller Twitter som plattformen hette tidigare, så skriver speljätten att “vi räknar med att vi kommer att börja lägga till spel i Game Pass någon gång under nästa år.” Så räkna inte med att “Diablo IV” och “Modern Warfare III” blir tillgängliga där inom kort.
 
 
Förra veckan skrev The Verge att affären mellan Microsoft och Activision Blizzard närmar sig ett slut. Olika myndigheter har varit inblandade i affären och den blir antagligen av den 13 oktober.
 
Prislappen landar på hisnande 68,7 miljarder dollar och just nu står bara brittiska motsvarigheten till Konkurrensverket i vägen för köpet. Beslut från dem ska komma denna vecka - förhoppningsvis innan datumet för affären.
| 10 oktober 2023 15:55 |