Film

Skribent

Thomas Linnaeus

9 november 2023 | 09:30

Bruce Willis dotter om hans svåra sjukdom: “Jag ser kärleken när jag är med honom”

Actionikonen lider av frontallobsdemens, vilket har en förväntad livslängd på 5 till 8 år.
Tallulah Willis, som är dotter till skådisikonerna Bruce Willis och Demi Moore har gett oss en hälsouppdatering om sin pappa. I en intervju med The Drew Barrymore Show berättar hon mer om hans sjukdom, frontallobsdemens, och vad familjen gör för att bearbeta kampen:
 
- Det är fortfarande likadant, vilket jag tror att jag har lärt mig i den här situationen är det bästa man kan begära. Jag ser kärleken när jag är med honom. Det är min pappa och han älskar mig, vilket är väldigt speciellt.
 
 
Personer som drabbas av frontallobsdemens har en förväntad livslängd på 5 till 8 år. Bruce Willis meddelade under 2022 att han skulle avsluta karriären på grund av sin hälsa. Familjen har varit väldigt öppna om actionskådisens mående, vilket är väldigt betydelsefullt för dem:
 
- Det är också väldigt viktigt för oss att sprida medvetenhet om frontallobsdemens. Om vi kan ta något som vi kämpar med som familj för att hjälpa andra människor och att göra något fint av det, så är det verkligen speciellt för oss, fortsätter Tallulah Willis.
| 9 november 2023 09:30 |