Film

Skribent

Thomas Linnaeus

27 maj 2023 | 12:00

Snart kan du se den blodiga uppföljaren till “Bring It On” i Sverige

I nya "Bring It On: Cheer or Die" möter filmens cheerleaders på en iskall mördare istället för en spännande tävling.
“Bring It On” är tillbaka och denna gång står filmens cheerleaders inför en helt ny, och blodig utmaning. I tidigare delar har vi fått följa olika lag på tävlingar, och stora namn såsom Kirsten Dunst och Hayden Panettiere har synts i serien.
 
Men i nya "Bring It On: Cheer or Die" har man dock ändrat konceptet från komedi till skräck - vilket är en intressant twist för alla som älskar serien. Nu på måndag, den 29/5, släpps denna nytolkning av serien på olika VOD-tjänster.
 
 
Handlingen kretsar kring Abby och hennes lagkamrater i Diablos, som står inför en stor utmaning på sin skola. Det är inget svårt prov på gång, utan laget får inte längre träna på farliga cheerleading-övningar.
 
Men detta stoppar inte Diablos, för de ska givetvis vinna den stora regionala tävlingen som är på gång. Lösningen blir att träna på en övergiven skola i närheten och där råkar även en mördare springa runt…
 
"Bring It On: Cheer or Die" blandar cheerleading med skräck och denna twist på serien har i skrivande stund hela 13 av 100 på Rotten Tomatoes. Men låt inte det låga betyget avskräcka dig. Bakom projektet har vi Syfy, som gjort sig kända för bland annat “Sharknado”-filmerna. Här har vi inte några mästerverk, utan underhållningen ligger i den låga nivån.
 
Så markera den 29 maj i kalendern och se fram mot en cocktail av high school-drama och läskig skräck. "Bring It On: Cheer or Die" kommer att vara tillgänglig på VOD-tjänster såsom SF Anytime, Blockbuster och iTunes.
| 27 maj 2023 12:00 |