Film

Skribent

Thomas Linnaeus

19 juli 2023 | 22:01

Brie Larson kom inte överens med katt-kollegorna i nya Marvel-filmen

I en ny intervju med Brie Larson berättar stjärnan mer om den kommande superhjältefilmen från Marvel.
I november har “The Marvels” premiär och nu har vi fått nya foton från den kommande filmen. Vad som utmärker denna påkostade superhjältefilm, är att Brie Larson är helt ärlig med att hon inte kommer överens med två av sina kollegor.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Teyonah Parris som spelar Monica Rambeau i "The Marvels".
 
Det är inte hennes närmsta kollegor Samuel L. Jackson, Iman Vellani, eller Teyonah Parris, utan skådisarna Nemo och Tango, som spelar hennes katt Goose, berättar hon i en ny intervju med Entertainment Weekly:
 
- Jag är fortfarande allergisk, men jag hoppas att det förändras. Tills det gör det går mycket av CGI-budgeten till mig och katten, säger Larson.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Iman Vellani som Kamala Khan.
 
Bortsett från två camoes, är “The Marvels” första filmen Captain Marvels syns i sedan “Avengers: Endgame” när Thanos besegrades. Förklaringen är att hon istället jagat bovar ute i rymden, och detta är något Larson faktiskt känner igen sig i:
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Alla superhjältarna i "The Marvels".
 
- Sättet jag kunde sätta mig in i karaktären och förstå konceptet är att Captain Marvel är en arbetsnarkoman. Hon tappade kontakten med sin familj och sina vänner - och det är verkligen något jag själv kan relatera till.
 
Captain Marvel lyste med sin frånvaro när staden i “WandaVision” förstördes, när terroristerna attackerade i “The Falcon and the Winter Soldier" och även när utomjordingarna gav sig på jorden i “Eternals” - så förhoppningsvis kan “The Marvels” visa vad hon gjort sedan sist. Premiär för den nya Marvel-filmen är den 10 november.
| 19 juli 2023 22:01 |