Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

24 april 2023 | 12:00

Brian Cox spelar skurken i reality-serien om James Bond

“Succession”-skådisen kommer att spela skurkrollen i den nya reality-serien “007’s Road to a Million”.
Efter att Amazon köpte upp filmbolaget MGM blev de även ägarna av “007”-franchisen. Nu börjar mjölkandet av de populära spionfilmerna och först ut är realityserien “007’s Road to a Million”. Variety rapporterar att Brian Cox ska vara med och programleda serien.
 
I “007’s Road to a Million” får vi följa olika par som reser genom världen och besöker kända “Bond”-platser. Här måste de klara utmaningar och svara på kluriga frågor. Cox har fått rollen som Controller, som enligt synopsis är “skurkaktig samt kultiverad och njuter av de svåra resorna och frågorna som de tävlande måste klara”.
 
Miljoner pund står på spel, men utmaningarna är ingen dans på rosor. I samband med avslöjandet berättar Cox själv om serien:
 
- Jag fick se hur vanligt folk skulle klara av att vara med på ett James Bond-äventyr. När de reser världen runt till några av de mest ikoniska Bond-platserna blir det så intensivt. Jag njöt av min roll som både skurk och plågoande, med licens för att sätta de förväntansfulla deltagarna på ett riktigt eldprov.
 
Premiär för “007’s Road to a Million” är i dagsläget okänt.
| 24 april 2023 12:00 |