Film

Skribent

Anna Thunman Sköld

3 maj 2014 | 19:01

"Brad Pitt var alltid den skitigaste av oss"

Orden är förre "Beverly Hills 90210"-hunken Jason Priestleys, som är aktuell med självbiografin "Jason Priestley: A Memoir".

Biografin släpps på tisdag den 6 maj men redan nu har Us Weekly fått loss några passager om både Priestleys TV-tvillingsyster Shannon Doherty, och om hans gamle rumskamrat Brad Pitt.

Priestley berättar bland annat om sitt första intryck av Doherty när de skickades till New York i en privatjet.
- Jag kunde inte tro mina öron när jag hörde Shannons första ord ombord på planet. Hon hade knappt hunnit fram till sitt säte när hon högljutt sade till PR-personen: "En personbil? Verkligen? Ni sänder en vanlig bil att plocka upp mig och inte en limousin?" Efter det suckade hon demonstrativt. Jag skrattade, för jag kunde inte avgöra om hon skämtade eller inte.

- Men det var bara början. Jag såg på, med stigande olust, hur hon bitchade om hur kort tid hon fått på sig, flygplansmaten, temperaturen i kabinen och allt annat.

Fast i slutändan blev Doherty och Priestley riktigt goda vänner.

Priestleys minnen av Brad Pitt är desto ljusare... och skitigare. De två delade rum tillsammans 1987 när de bägge var fattiga unga skådisar.

- Vi brukade för skojs skull tävla om vem av oss som kunde gå längst utan att duscha och raka sig. Brad vann alltid. Att gå på audition betydde att man behövde se fräsch ut vilket vanligtvis avslutade våra omgångar.

(Om man läser mellan raderna, betyder det att Pitt inte gick lika ofta på provfilmningar?)

Memoarerna innehåller tydligen även kapitel om Mischa Barton, Dean McDermott ("Bevvan"-Tori Spellings man) och Bradley Cooper.

Blir du sugen på att läsa mer? Kommentera nedan!

| 3 maj 2014 19:01 |