Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 oktober 2018 | 10:00

Brad Pitt aktuell för "Kingsman"-prequel

I "Kingsman: The Great Game" kan superstjärnan spela Rasputin.
Enligt That Hashtag Show är både Brad Pitt och Rachel Weiz aktuella för roller i den kommande fjärde filmen i "Kingsman"-serien. "Kingsman: The Great Game" kommer att bli en prequel till de tre föregående (varav "Kingsman 3" kommer att filmas samtidigt som "Kingsman: The Great Game" och alltså inte har släppts än), och Weiz siktar på rollen som Polly, Conrads barnvakt, och Pitt är aktuell för rollen som Grigori Rasputin.
 
Polly beskrivs som "en hänsynslös naturkraft" och i Rasputins fall kommer filmen fokusera på hans "skrupelfria och Machiavelliska drag".
 
"Kingsman: The Great Game" kommer att utspelas under första världskriget och främst använda "Kingsman 3" som grund. De två filmerna ska spelas in samtidigt.
 
Förutom "Kingsman 3" och prequel-filmen "Kingsman: The Great Game" är också ytterligare en spinoff på gång med Matthew Vaughn som regissör. Den kommer att fokusera på the Statesman, den amerikanska versionen av Kingsman, och där förväntas Channing Tatum, Jeff Bridges, och Halle Berry återvända till sina roller. Dessutom är en tv-serie under utveckling.
 
"Kingsman 3" får premiär hösten 2019, men det är ännu inte offentliggjort när "Kingsman: The Great Game" får premiär.
| 26 oktober 2018 10:00 |