SPONSRAT

Skribent

MovieZine

20 augusti 2021 | 16:00

Digital filmtjänst med över 9000 titlar - det här är Blockbuster

Bläddra bland tusentals titlar med stort fokus på svenska filmer och barnfilmer. Här finns också en mängd av bioaktuella storfilmer redo för streaming!
En ny utmanare har dykt upp på den svenska video-on-demand-marknaden. Tjänsten Blockbuster som sedan flera år är ledande filmtjänsten i Danmark står nu redo att växa även i Sverige.

Blockbuster är en nordisk digital filmtjänst där du kan hyra och köpa filmer och serier som det passar dig, utan abonnemang. Det är gratis att skapa en profil och du betalar endast för de filmer och serier du ser.
 

Bioaktuella storfilmer och mycket svenskt

 
 
Några av de hetaste titlarna just nu är bioaktuella och omtalade storfilmer som maffiga monsterrullen "Godzilla vs Kong", skruvade "Cruella", emotsedda rysaren "The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It" och årets stora Oscarsvinnare "Nomadland".
 
Utöver de senaste premiärfilmerna i alla genrer och bioaktuella förhandspremiärer har Blockbuster ett stort fokus på svenska och nordiska filmer. Populära just nu är bland annat komedin "Se upp för Jönssonligan" och svenska skräckfilmen "Andra sidan".
 

Populära barn- och familjefilmer på Blockbuster

 
 
Dyk in i ett omfattande filmuniversum med över 9000 filmer. Här hittar du en enorm samling av barnfilmer, inte minst Disneys senaste releaser så som somriga "Luca", äventyrsfilmen "Raya och den sista draken" samt actionpackade "Mulan". Men även klassiker, kultfilmer, aktuella dokumentärer och filmpärlor från hela världen.
| 20 augusti 2021 16:00 |