Spel

Skribent

Lina Svensson

30 juli 2019 | 14:45

Smygtitta på "Blair Witch"-spelet: Hunden Bullet är din lojala vän i mörkret

I slutet av augusti får skräckspel-fantaster någonting nytt och skrämmande att bita i. Det positiva är att du åtminstone kommer att ha en lojal vän på fyra ben vid din sida när du beger dig in i den mörka skogen.
Året är 1996. En pojke försvinner mystiskt i The Black Hills-skogen och en före detta polisman med ett stökigt förflutet bestämmer sig för att ge sig ut och söka efter honom. Men The Black Hills visar sig dölja mer än bara en försvunnen pojke. Hemska saker gömmer sig bland träden.
 
I den senaste gameplay-trailern får vi ta oss en närmare titt på vad för otäckheter vi har att vänta oss i det kommande skräckspelet “Blair Witch” som är baserat på filmen med samma namn.
 
Att ge sig ut i denna skräckskog var en dålig idé då, och det verkar vara en lika dålig idé nu, med tanke på de otäckheter vi kan se drabba herr polisman i denna trailer. Men en positiv sak finns det faktiskt, du är inte alldeles ensam i din jakt efter pojken. Den lojala hunden Bullet finns vid din sida. I trailern nedan får vi se mer kring hur vi kan använda oss av Bullet i sökarbetet. 
 
 
"Blair Witch" släpps den 30 augusti till Xbox One och Steam. 
 
Kommer du våga spela "Blair Witch" när det väl har släppts?
| 30 juli 2019 14:45 |