SPONSRAT

Skribent

Alexander Svensson

24 november 2023 | 19:00

Black Friday: Spara 44% på "The Last of Us"-serien hos CDON

En av årets mest omtalade serier finns att köpa hem för ett riktigt dunderpris.
“The Last of Us” är en av årets mest omtalade serier. Serien (som i sin tur är en adaption på spelet med samma namn) utspelar sig i en dystopisk värld där samhället fallit efter att en parasitisk svamp spridit sig och infekterat en stor andel av världens befolkning, vilket gjort dem till zombieliknande monster.
 
Smugglaren Joel (allas favoritskådis Pedro Pascal), som genomgått en personlig tragedi, får i uppdrag att eskortera den unga och svampimmuna flickan Ellie (Bella Ramsey, tidigare känd från “Game of Thrones”) genom postapokalypsen och till en forskningsanläggning där Ellie eventuellt kan bli källan för ett vaccin.
 
“The Last of Us” var på allas läppar när den släpptes i början av året, och prisades för mer eller mindre allt en serie kan bli prisad för: skådespel, manus, foto, närhet till källmaterialet, karaktärer och effekter var alla hyllade.
 
Large 5f0dcd1347d0b0aee4d4bbe50904b149 the last of us   season 1 blu ray nordic 121902609
 
Men kanske har du missat serien alla pratade om? Eller vill du se om den utan att behöva oroa dig för att din prenumeration på HBO Max gått ut? Frukta inte: under CDONs Black Friday-rea kan du nu köpa hem svampapokalypsen på blu-ray för endast 169 kronor! (originalpris 299 kr, så du sparar en rejäl slant).
 
Utöver samtliga nio avsnitt av “The Last of Us” så innehåller blu-ray-utgåvan också över två timmars extramaterial om inspelningen och arbetet med att ta den gripande berättelsen om Joel och Ellie från spelkonsol till tv-serie.
 
 
| 24 november 2023 19:00 |