RYKTE

Skribent

MovieZine

21 oktober 2021 | 12:00

”Birds of Prey” kan få uppföljare - utan Harley Quinn

Ryktet säger att Batgirl blir ersättaren i nästa film om Gotham Citys tuffa tjejgäng.
Ser ni fram emot mer "Birds of Prey"? En uppföljare till 2020 års superhjältefilm ska redan ha fått grönt ljus av Warner Bros. Men den här gången är Margot Robbies färgstarka karaktär Harley Quinn inte en del av gruppen. Rapporten kommer från That Hashtag Show och det finns ännu inget officiellt besked från studion, så ta det hela med en nypa salt så länge.

Sajten skriver att Jurnee Smollett kommer återvända i rollen som Black Canary, och sannolikt återser vi också Mary Elizabeth Winstead och Rosie Perez som Huntress och Renee Montoya. De slipper dock kämpa mot Gothams skurkar helt på egen hand. Självaste Batgirl kan dyka upp i filmen.

Vem som ska spela Batgirl nämns inte, men en lämplig gissning vore ju Leslie Grace ("In the Heights") som redan fått rollen som Barbara Gordon och hennes brottsbekämpande alter ego i DC-filmen "Batgirl" som spelas in för HBO Max.

Skurkarna som ska vara aktuella för "Birds of Prey 2" är The Calculator - som i serietidningarna är besatt av Barbara Gordon - och hans mördarrobot Burnrate.
 
 
Högst oklart varför Warner Bros skulle vilja fortsätta med "Birds of Prey" utan den populära Harley Quinn. Margot Robbies karaktär (senast sedd i "The Suicide Squad") har dock varit kopplad till andra filmprojekt och spin-offs, och det är möjligt att studion har andra planer för henne.
| 21 oktober 2021 12:00 |