TRAILER

Skribent

Alexander Kardelo

2 april 2024 | 20:00

Vårens mest brutala biofilm? Bill Skarsgård är ute efter blod i nya trailern till "Boy Kills World"

Biopremiären är bara en månad bort!
En pojke ser sin familj bli brutalt mördad och själv lämnas han både döv och stum. Sen tränas han av en mystisk shaman för att bli en mördarmaskin. I vuxen ålder är det dags för Boy att utkräva sin hämnd. Nämnde jag att filmen utspelar sig i en korrupt, postapokalytisk dynasti?
 
Vi på MovieZine har tidigare skrivit flera nyheter om "Boy Kills World", filmen som fick Bill Skarsgård att skaffa sig en superkropp och en livsfarlig blick. Men vi kan inte heller få nog - förväntningarna är skyhöga.
 
Inte minst efter den senaste trailern som utlovar ett underhållande blodbad med finfina omdömen från amerikanska recensenter. "Boy Kills World" når Sverige den 3 maj.
 

Inspirerat av tv-spel och manga

 
- Jag älskar gamla kung-fu-filmer. Jag älskar asiatisk film. Jag spelar mycket tv-spel och läser mycket manga. Anime är en stor inspirationskälla. Men också usla små tecknade filmer som jag såg på lördagsmorgnarna när jag växte upp. Jag visste att jag ville göra en hämndfilm med en döv protagonist, berättar regissören Moritz Mohr för Total Film.
 
Och innan du frågar: nej, det är inte Bill Skarsgårds röst i trailern. Hans inre monolog står komikern H. Jon Benjamin för, känd från animerade serier som "Bob's Burgers" och "Family Guy".
 
 
Du som är sugen på mer våldsam hämndaction ska också kolla in "Monkey Man", på svenska biodukar redan i helgen. Båda filmerna handlar lustigt nog om en namnlös ung man som hoppas dämpa traumatiska barndomsminnen med knivslagsmål och skottlossningar. (Båda har också den goda smaken att sätta Sharlto Copley i en sliskig biroll.)
| 2 april 2024 20:00 |