Film

Skribent

Viktor Eriksson

23 april 2024 | 18:30

Bill Skarsgård avslöjar sin hårda träning inför “Boy Kills World”

“Vi tränade i sex veckor för att göra om min kropp så den passade för rollen”.
Bill Skarsgård är just nu aktuell med den nya actionfilmen “Boy Kills World”. I den spelar svensken karaktären Boy som blir av med både hörseln och talförmågan när hans familj mördas. Boy flyr då ut i djungeln där han tränas upp av mystisk shaman som gör om honom till en livsfarlig mördarmaskin som beger sig ut för att söka blodig hämnd.
 
I ett nytt klipp för Rotten Tomatoes berättar Bill Skarsgård om den fysiska förvandling som han gick igenom för att kunna göra rollen som Boy.
 
– Jag vill se mig själv som en fysisk skådespelare. Jag gillar fysiska framföranden och det här var en stor utmaning för mig med all action, så jag kollade på många kampsportsfilmer, säger Bill Skarsgård och fortsätter.
 
– Det var lite som att lära sig ett helt nytt språk. Vi tränade i sex veckor för att göra om min kropp så den passade för rollen och ovanpå det fick jag lära mig att slåss. Och inte bara för att utföra actionen utan hela fysikaliteten i hur karaktären rör sig.
 
Bill Skarsgård har dykt upp i actionfilmer tidigare , så som “John Wick: Chapter 4”, men har då inte varit lika involverad i actionscenerna som i “Boy Kills World”.
 
– Med hela det här teamet av dedikerade stuntarbetare så ville jag ju inte prestera mindre, så jag hoppar runt, slänger mig och hjular i filmen. Att filma action är väldigt rytmiskt. Du agerar ut en känsla på mindre än en sekund för att kommunicera den.
 
– Det var en väldigt utmanande sak att göra, men också otroligt belönande.
 
“Boy Kills World” har premiär på bio den 3 maj. Innan dess får du se till att hålla utkik efter MovieZines stora recension av filmen.
 
| 23 april 2024 18:30 |