Film

Skribent

EvaEpic

1 mars 2012 | 16:01

Bill Murray kommer inte att göra "Ghostbusters 3"

Det har varit en del osäkerheter kring Bill Murrays deltagande i den påtänkta "Ghostbusters 3". Men nu är det bekräftat att han inte kommer vara med.

Dan Aykroyd har pratat om det förut, men svaret var ganska vagt. Men nu bekräftar han att Bill Murray inte kommer att vara en del av "Ghostbusters 3", om Sony kommer göra den.

- Jag vet faktiskt inte. Just nu ligger det på is, säger han till The Telegraph. Studion, regissören Ivan Reitman och Harold Ramis känner att det måste finnas ett sätt att göra den på, men Bill Murray kommer inte att vara med, han vill inte vara involverad. Han har sex barn, hus över hela Amerika, han spelar i golfturneringar där de betalar honom för att dyka upp och ha roligt. Han är mycket för livet och älskar det. Jag vet att vi skulle haft jätteroligt, men jag kan inte tvinga honom. Först och främst är han min vän, sen min kollega.

Aykroyd har också nämnt att en utväg skulle vara att ersätta Murrays roll, men han säger också att han "inte kommer att göra en film som drar ner de andra i serien":

- Manuset måste vara perfekt. Murray kommer inte att göra filmen, men studion är fortfarande intresserade.

| 1 mars 2012 16:01 |