Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 oktober 2021 | 08:30

Bill Murray avslöjar sin hemliga Marvel-roll

Skådespelaren ska tydligen dyka upp i "Ant-Man And The Wasp: Quantumania".
Det finns tydligen en plats i MCU vikt för Bill Murray. Den ikoniske skådisen "råkade" avslöja nyheten under en intervju med en tysk tidning.

Deadline skriver att den oberäknelige Murray nämnde sin medverkan i den kommande "Ant-Man"-filmen lite i förbifarten, under ett samtal om hans bioaktuella "The French Dispatch". När favoritregissörer kom på tal började Murray prata om hur det var att jobba med Peyton Reed:

- Jag gjorde nyss en Marvelfilm. Det överraskade folk. Men jag fick lära känna regissören, och gillade honom verkligen. Han var rolig, ödmjuk, allt man vill ha av en regissör. Han gjorde cheerleader-filmen "Bring It On" för några år sen, så jäkla bra. Så jag tackade ja, även om de där stora serietidningsfilmerna inte intresserar mig som skådespelare.
 
 
Vem Bill Murray ska spela framgår inte. Och det är sannolikt bara en engångshändelse:

- Nu har jag åtmonstone provat hur det är att spela in en Marvelfilm. Men jag tror inte jag behöver göra om det, säger han till Frankfurter Allgemeine.
 
 
Se där, alla hamnar i Marvel Cinematic Universe förr eller senare. Vi får se vad Bill Murray hittar på i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" när den går upp på bio sommaren 2023. Snart upprepar han också en klassisk roll i "Ghostbusters: Afterlife", med premiär i november.
| 27 oktober 2021 08:30 |