Serie

Skribent

Erika Jarhed

25 april 2023 | 12:00

Netflix längsta originalserie tar slut efter åtta säsonger

Netflix "Big Mouth" förnyas med en sista säsong, och även spin-offen "Human Resources" vars andra säsong också kommer att bli seriens sista.
Allting gott har ett slut. I alla fall om pubertetsserien "Big Mouth" räknas in som något gott.
 
Variety rapporterar att serien har förnyats med en åttonde säsong, vilket kommer att bli seriens sista. Dessutom kommer spinoff-serien "Human Resources" som hade premiär förra året få en till säsong - men som också kommer att bli den sista.
 
Från "Human Resources".
 
Men "Big Mouth" har haft ett långt liv då den nu kommer att bli Netflix längsta originalserie. Tidigare delade den första platsen med "Grace and Frankie" och "Orange Is the New Black" med sju säsonger vardera. 
 
"Big Mouth" handlar om en grupp vänner som går igenom puberteten, och hur de försöker handskas med detta när deras liv och kroppar förändras och fylls med hormoner. Nick Kroll ("Don't Worry Darling"), John Mulaney ("Spider-Ham: Caught in a Ham") och komikern Jessi Klein gör röster till flertalet karaktärer.
 
Den sjunde säsongen får premiär 27 oktober senare i år och den sista, och åttonde säsongen, förväntas komma någon gång under 2024.
 
"Human Resources" andra och sista säsong har inget officiellt premiärdatum ännu, men förväntas att släppas någon gång senare i år.
 
Detta kan säkerligen vara ett tråkigt besked för många då serierna har setts i över 50 miljoner hushåll och har nått Netflix topp 10 över tv-serier i 29 länder. 
 
Kommer du att sakna "Big Mouth" och "Human Resources"?
| 25 april 2023 12:00 |