Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 augusti 2020 | 07:25

Ben Affleck kommer spela Batman igen i "The Flash"

I samma film får vi se Michael Keaton tillbaks i Batman-dräkten. Är det inte härligt med alternativa dimensioner?
Ben Affleck var visst inte helt färdig med att leka spuerhjälte än.
 
Skådespelaren kommer återförenas med "Justice League"-polaren Ezra Miller i kommande "The Flash", rapporterar Vanity Fair. Affleck fick manus i slutet av förra veckan och gick med på att bli Bruce Wayne för sista (?) gången, som en mentor för unge Barry Allen. 

- Han utgör en mycket viktig del av filmens emotionella kraft. Interaktionen och relationen mellan Barry och Wayne kommer skapa känslor vi inte sett tidigare, berättar regissören Andy Muschietti.

- Det är Barrys film, Barrys historia, men deras rollfigurer är mer besläktade än vi tror. Bådas mammor har dödats, och det är en av filmens emotionella kärl. Det är där Afflecks Batman kliver in.
 
 
Men - Ben Affleck är inte den ende Batman vi får se i "The Flash". Nyligen blev det klart att Michael Keaton upprepar rollen som han spelade i Tim Burtons "Batman" 1989 och "Batman - Återkomsten" 1992. Detta på grund av att The Flash kan resa mellan alternativa dimensioner.

"The Flash" får biopremiär 2022, och innan dess ska vi få se Robert Pattinson kliva in i rollen i "The Batman" hösten 2021.

Mycket mer om DC:s kommande filmer kommer att avslöjas under helgens DC Fandome. Håll utkik här på MovieZine.se där vi kommer samla allt det hetaste.
| 21 augusti 2020 07:25 |