Serie

Skribent

MovieZine

1 juni 2023 | 10:15

Bekräftat: Saknade "Sex and the City"-favoriten är tillbaka i nya säsongen

Var har du hållt hus, Samantha Jones?
Alla fans av "Sex and the City" kan andas ut. I sommar är alla fyra tjejerna återförenade, iallafall enligt en rapport från Variety.
 
Kim Cattrall - som saknades i den förra säsongen av "And Just Like That" - har spelat in en cameo för säsong 2. Hon deltar i en enda scen som är ett telefonsamtal, och slapp interagera med de andra stjärnorna. Förvänta er alltså ingen stor roll för frispråkiga sexgudinnan Samantha Jones, men detta låter som en trevlig överraskning för alla gamla fans.
 
I den förra säsongen förklarades Samanthas frånvaro med att hon hade lämnat Manhattan och flyttat till London.
 
 
Kvar i stan var Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) och Charlotte York (Kristin Davis), ihop med en rad nya väninnor. "And Just Like That" lanserades som en fortsättning och reboot på den populära komediserien "Sex and the City" som sändes runt millennieskiftet.
 
De sex säsongerna av originalserien följdes av två långfilmer. Men Kim Cattralls bråk med Sarah Jessica Parker och ovilja att spela Samantha på nytt är något som blivit mycket omskrivet genom åren. Det är därför extra förvånande att hon faktiskt verkar ha ångrat sig på den punkten. Jag gissar att en fet lönecheck kan ha den effekten på folk.
 
Andra säsongen av "And Just Like That" kommer till HBO Max den 22 juni.
 
| 1 juni 2023 10:15 |