Film

Skribent

Thomas Linnaeus

17 september 2022 | 06:00

Bekräftat: Keanu Reeves återvänder till “Constantine 2"

Otippat värre! “Constantine” från 2005 kommer att få en uppföljare med Keanu Reeves tillbaka i huvudrollen.
Trots att Warner Bros skrotat både filmen “Batgirl” och J.J. Abrams “Batman: Caped Crusader” nyligen vågar de fortfarande satsa på projekt från serieböckernas värld. För nu rapporterar Deadline att “Constantine” med Keanu Reeves i titelrollen äntligen kommer att få en uppföljare.
 
17 år har gått sedan filmen släpptes och både Reeves samt “Constantine”-regissören Francis Lawrence återvänder till uppföljaren, medan Akiva Goldsman står för manus. J.J Abrams producerar tillsammans med sitt bolag Bad Robot.
 
Precis som Batman och Justice League är även Constantine del av DC:s universum av superhjältar. Till skillnad från Batman har dock Constantine superkrafter och är en skicklig trollkarl. Detta kommer väl till hands i hans yrkesroll som detektiv där han tar sig ann ockulta fall.
 
Tidigare har vi rapporterat om att J.J. Abrams även jobbar på en "Constantine"-serie. Rimligtvis har serien istället blivit denna film. Vi håller tummarna för att Warner Bros inte vågar skrota mer projekt och låter “Constantine 2” både spelas in och släppas.
| 17 september 2022 06:00 |