Spel

Skribent

Anders Eklöf

24 september 2023 | 15:00

Bekräftat: Cal Kestis återvänder i ett tredje "Star Wars Jedi"-spel

Röstskådespelaren Cameron Monaghan har sagt i en intervju att Respawn Entertainment arbetar på ett tredje spel i den populära "Star Wars Jedi"-serien.
Tidigare i år släpptes spelet "Star Wars Jedi: Survivor", som är en uppföljare på spelet "Star Wars Jedi: Fallen Order" från 2019. Berättelsen handlar om den unga jediriddaren Cal Kestis som försöker återställa den gamla jediordern efter händelserna i "Star Wars Episode III - Revenge of the Sith".
 
Nu är det bekräftat att det kommer ett tredje spel, då röstskådespelaren Cameron Monaghan som spelar Cal Kestis nämnde det under en intervju på Ocala Comic Con i Florida.
 
- Vi pratar just nu om ett tredje spel... det är ett stort åtagande och det har varit några samtal hittills. Förhoppningsvis kan vi skapa något riktigt häftigt igen, säger han.
 
Utvecklarna Respawn Entertainment eller Electronic Arts har inte bekräftat det, men det låter onekligen som att vi kommer få ett till äventyr.
 
 
"Star Wars Jedi: Survivor" fick fina betyg av kritikerna och har ett samlat betyg på 85 av 100 på sajten Metacritic.
 
 
"Star Wars Jedi: Survivor" släpptes cirka fyra år efter originalet, så en vild gissning är att vi kan få det tredje spelet kring 2027.
 
Har du spelat "Star Wars Jedi"-spelen?
| 24 september 2023 15:00 |