Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

22 augusti 2023 | 12:01

Bekräftade FromSoftware precis “Elden Ring 2”?

I en nysläppt bok har regissören Hidetaka Miyazaki uttalat sig om framtiden för “Elden Ring”.
Inte ens två år har gått sedan “Elden Ring” släpptes, men nu verkar det som att vi fått en liten indikation på att uppföljaren är på väg. Den andra delen av strategiboken “Elden Ring: Books of Knowledge” släpptes nyligen och där har spelets regissör Hidetaka Miyazaki uttalat sig om framtiden för serien.
 
Här står det: "vissa förtydliganden om världen och avslöjanden sparas för framtida spel”.
 
Det var användare på Reddit som snappade upp detta först, och i en diskussionstråd på sidan menar vissa användare att detta kan handla om ett översättningsfel.
 
Användaren NagitoKomaeda_1 skriver: “Jag skulle inte dra några slutsatser. Antar att detta också kan vara en referens till framtida nedladdningsbart material, i motsats till ett nytt spel. Det kan helt enkelt vara en felöversättning”.
 
Arcade_Theatre fortsätter: “Det är väldigt spännande. Även om det är en felöversättning och han syftar på nedladdningsbart material, är det bra att veta att de planerar mer för framtiden. Jag undrar om “Shadow of the Erdtree” faktiskt kan vara en "uppföljare" vad gäller storlek och innehåll.
 
“Shadow of the Erdtree” är namnet på expansionen som utannonserades i februari 2023. Förutom att avslöja namnet har spelstudion FromSoftware varit knäpptysta om projektet.
| 22 augusti 2023 12:01 |