EXKLUSIVT

Skribent

Alexander Kardelo

16 december 2021 | 11:15

Beck-stjärnan avslöjar: Fyra nya filmer spelas in 2022

Klart för fyra nya Beck-filmer - igen! Det berättar Kristofer Hivju exklusivt för MovieZine.
Glada nyheter för alla Beckfans! I början av 2022 börjar inspelningen av fyra nya Beck-filmer - totalt kommer filmserien med Peter Habers Beck att uppgå till 50 filmer. Detta enligt skådespelaren Kristofer Hivju, som berättar exklusivt för MovieZine att han ser fram emot att fortsätta spela norske polisen Steinar Hovland nästa år:

- Jag ska på ny inspelning i februari. Det är lite lättare för de som bor i Stockholm att filma "Beck" än mig, för jag reser från Norge och rese-restriktionerna gör det svårt. Så vi gör vårt bästa.

Så det blir en ny säsong med fyra nya Beckfilmer?

- Yes. Beck fortsätter i evigheter! skrattar Hivju.
 
Enligt TV4 och C More är dock inga nya Beckfilmer bekräftade ännu.
 
 
Hivju återvänder i rollen som Steinar redan på juldagen. Då släpps ”Beck - Ett nytt liv” som är den första av vinterns fyra Beck-filmer. Han minns inspelningen som en av årets höjdpunkter:

- Jobbmässigt så var det fint att spela in de nya Beckfilmerna. För hela världen slutade att fungera men Beck fortsatte. Vid en tidpunkt tror jag att Beck var den enda filmproduktionen i hela världen som var igång. Jag sa till mina kollegor: "Vi ska vara glada för att vi får möjlighet att jobba när ingen annan jobbar".

En längre intervju med Kristofer Hivju publiceras på julafton. 
| 16 december 2021 11:15 |