Serie

Skribent

MovieZine

16 april 2023 | 10:05

90-talets mest sedda tv-serie kommer tillbaka

Strandsåpan ”Baywatch” gjorde Pamela Anderson och David Hasselhoff till 90-talets största tv-stjärnor. Nu är det dags för en remake.
90-talets stora tv-succé ”Baywatch” har en remake på gång. Deadline skriver om planerna för en ny tv-serie om vältränade badvakter som springer i slowmotion, Rättighetsinnehavaren Fremantle har påbörjat diskussioner med tv-bolag och streamingtjänster, men det hela är i ett tidigt stadie.
 
Pamela Anderson och David Hasselhoff var två av stjärnorna som frontade ”Baywatch” under 10 säsonger. Serien, som sändes mellan 1989 och 1999, blev en populärkulturell milstolpe och under en period den mest sedda serien i världen.
 
 
Den fick en spinoff i ”Baywatch Nights” och 2017 släpptes långfilmen ”Baywatch” med Zac Efron och Dwayne Johnson. Förhoppningen var att filmen skulle återuppväcka publikens intresse, men riktigt så blev det inte:
 
- Jag tror vi tänkte att filmen skulle ge oss en anledning att återuppliva tv-serien. Men de blandade recensionerna gjorde att det inte hände direkt, kommenterade en Fremantle-chef till Deadline år 2018.
| 16 april 2023 10:05 |