Film

Skribent

Oskar Möller

3 augusti 2023 | 21:45

"Barbie" kommer att kunna streamas på HBO i höst

Den omåttliga populära dockfilmen "Barbie" kommer att kunna streamas från våra vardagsrum på HBO Max i höst. (Mer information kommer framöver).
Warner Brothers kritiserade VD David Zaslav har meddelat att den omåttligt populära dockfilmen "Barbie" kommer till den egenägda streamingtjänsten HBO Max i höst - detta enligt uppgifter från sajten IGN
 
Trots ett ostadigt filmår där flera av bolagets satsningar DC-satsningar som "The Flash" och "Black Adam" inte direkt nått framgångar på biograferna har "Barbie" överträffat alla redan tidigare högt ställda förväntningar.
 
"Jag är ledsen Peach. Jag dejtar Barbie nu. Jag hoppas du förstår..."
 
Filmen har gått på som på räls och slagit flera rekord på kuppen - bland annat bästa öppningshelgen för en film med en kvinnlig regissör (Greta Gerwig) och den mest inkomstbringande filmen regisserad av kvinna genom tiderna. Det tidigare rekordet innehades av Patty Jenkins för DC-hiten "Wonder Woman" från 2017.
 
Faktum är att man förutspår att "Barbie" ska bli årets andra film som når över miljardstrecket. Vilken den första är? "Its a-me- Maaaario!" Nintendos frontfigur Mario blev en oväntad dunderhit under året. Hrmmm. Vi anar ett tema här...
| 3 augusti 2023 21:45 |