Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 oktober 2021 | 08:50

Filmen om Barbie har hittat sin Ken

Det blir ingen mindre än Ryan Gosling som får spela plastig hunk vid sidan av Margot Robbies Barbie.
Greta Gerwigs komedi ”Barbie” har hittat sin Ken, och det blir ingen mindre än Ryan Gosling som får axla rollen som plastig hunk. Deadline skriver att skådespelaren är i slutförhandlingar om rollen, vilket innebär att det är så gott som klart.

Barbie, den ikoniska Mattel-dockan som gett flickor orealistiska kroppsideal sedan 1959, gestaltas av Margot Robbie - som även är filmens producent.
 
 
Med tanke på att Greta Gerwig (”Unga kvinnor”) regisserar och skriver manus tillsammans med Noah Baumbach (”Marriage Story”) kan vi nog vänta oss det oväntade. Detta lär inte bli en ytlig Barbie-komedi utan förhoppningsvis något mer intressant och modernt än så. Men några detaljer om handlingen har inte avslöjats.

Planen är att filma ”Barbie” under nästa år för biopremiär 2023.
 
Barbie och Ken i "Toy Story 3"
 
Ryan Gosling har inte synts på bioduken på några år, hans senaste filmer var ”Blade Runner 2019” (2017) och ”First Man” (2018). Men nytt är på gång: han blev just klar med inspelningen av bröderna Russos actionthriller ”The Gray Man” med Chris Evans och Ana de Armas. Med en budget på 200 miljoner dollar blir detta Netflix dyraste filmproduktion.
| 23 oktober 2021 08:50 |