Film

Skribent

MovieZine

7 maj 2021 | 11:30

”Barb and Star go to Vista del Mar” släpps idag

Tokig semesterkomedi med Kristen Wiig och Annie Mumolo får nu svensk streamingpremiär. Du hittar filmen hos bland annat SF Anytime.
De Oscarsnominerade manusförfattarna bakom ”Bridesmaids” (2011) är tillbaka med en ny komedi - varför dröjde det så länge?

Kristen Wiig och Annie Mumolo har både skrivit manus och spelar huvudrollerna som Barb och Star, två bästa vänner som närmar sig tantåldern och bestämmer sig för att för första gången lämna småstaden. Det är dags för sol och semester i idylliska Vista del Mar, men de hade inte räknat med att hamna mitt i ett triangeldrama och falla offer för en skurks onda planer.
 
- Annie och jag har gjort sketcher i åratal. Jag skulle säga att 98 procent av gångerna handlade de om medelålders kvinnor i olika frisyrer. Vi har alltid dragits mot dessa karaktärer, säger Wiig till Variety.
 
 
Komedin ”Barb and Star Go to Vista Del Mar” släpptes i USA i februari och kommer idag ut på video-on-demand i Sverige. Filmen finns att köpa digitalt hos SF Anytime och andra vod-tjänster. Inom ett par veckor går den även att hyra digitalt.
| 7 maj 2021 11:30 |