Film

Skribent

Thomas Linnaeus

22 augusti 2023 | 10:01

Bakom kulisserna: Ryan Gosling visar upp sin musikaliska sida i “Barbie”

Låten “I’m Just Ken” från “Barbie” dominerar just nu online, och nu har vi fått en video på arbetet bakom numret.
Nej, Ryan Gosling är inte bara en fantastiskt duktig skådespelare, i Greta Gerwigs “Barbie” visar han ännu en gång upp att han även kan sjunga och dansa. Låten “I’m Just Ken” har hamnat på den amerikanska musiktoppen och nu har en video om arbetet bakom numret släppts.
 
 
Här har vi fyra minuter som består av att olika Kens som sjunger i kör, Gosling som själv spelar trummor, och givetvis den legendariska Guns N’ Roses-gitarristen Slash som bränner av ett solo på sin gurra. Förutom Gosling som Ken spelar även Simu Liu och Ncuti Gatwa plastdockan.
 
Enligt Variety har låten hela 5,2 miljoner streams redan och den har även delats flitigt på TikTok. På den amerikanska musiktoppen debuterade låten på plats 87 av 100 - förhoppningsvis fortsätter den klättra. “Barbie” har slått alla möjliga rekord och har i skrivande stund dragit in 1,280 miljarder dollar.
 
Goslings karriär startade med The Mickey Mouse Club där han fick sjunga och dansa tillsammans med Justin Timberlake, Britney Spears, och Christina Aguilera. Efter det har han synts i musikalen “La La Land” och dessutom spelar han även i rockbandet Dead Man's Bones tillsammans med Zach Shields.
| 22 augusti 2023 10:01 |