Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 maj 2017 | 08:00

"Baby-bossen" får en uppföljare

Filmen är DreamWorks Animations mest framgångsrika de senaste åren.
Det verkar som att vi har fått oss ännu en animerad filmserie på halsen. Inte sedan år 2010 har en film nämligen gått så bra för DreamWorks Animation som deras senaste, "Baby-bossen", och idag utannonserade de att filmen får en uppföljare. "Baby-bossen 2" ska släppas den 26:e mars år 2021.
 
Intäktsrekordet för animationsstudion sattes år 2010 med "Shrek - Nu och för alltid" som lyckades dra in 753 miljoner dollar, och "Baby-bossen" har hittills lyckats skrapa ihop 468 miljoner dollar världen över. Småpotatis jämfört med vad Pixars och Illuminations filmer brukar dra in, men ändå ett fall framåt för studion som nyligen köptes upp av Universal.
 
Härnäst väntar "Kapten Kalsong" för DreamWorks Animation, och efter den är det dags för "Draktränaren 3" som får premiär den 1:a mars år 2019. Annars har det snarare handlat om nedläggningar istället för premiärdatum, då både "Croodarna 2" och "Larrikins" tidigare fått smaka på yxan. Kanske kan den lilla Baby-bossen och hans Alec Baldwinska röst vara biljetten till megaframgångarnas land för DreamWorks Animation.
 
 
Har du sett "Baby-bossen" än? Vad tyckte du?
| 26 maj 2017 08:00 |