Film

Skribent

Mats Karlsson

19 juni 2019 | 20:00

"Avengers: Endgame" kommer tillbaka på bio - med bonusscener

En borttagen scen, en liten hyllning plus några andra överraskningar kommer att visas.
"Avengers: Endgame" har blivit en sanslös biosuccé och plockat många rekord längs vägen, men den mest prestigefyllda saknas fortfarande; världens mest inkomstbringande film. Men nu berättar Kevin Feige att en ny version av "Avengers: Endgame" kommer till biograferna.
 
- Inte en förlängd version, men en version med en marknadspuff, några nya saker i slutet av filmen. Om du stannar kvar efter filmen och eftertexterna kommer det att finnas en borttagen scen, en liten hyllning och några överraskningar som kan ses nästa helg, säger Feige.
 
Han säger visserligen inte det rakt ut, men det lär vara ett tappert försök med att peta ner giganten "Avatar" från biotronen. James Camerons film från 2009 spelade in nästan ofattbara 2,78 miljarder dollar och "Endgame" som öppnade otroligt starkt på box office har de senaste veckorna tappat farten och står nu på 2,74 miljarder.
 
Exakt hur denna nylansering kommer att se ut är dessvärre inte klart i skrivande stund. Vi återkommer med mer detaljer för svensk release när de kommer.
| 19 juni 2019 20:00 |