Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 februari 2021 | 12:50

Åtta imponerande skådespelare klara för "Solos" hos Amazon Prime

Oscarsvinnarna Morgan Freeman, Anne Hathaway och Helen Mirren är alla klara för Amazon Primes kommande antologiserie "Solos".
Amazon Prime fortsätter att satsa på sina påkostade produktioner och med tanke på skaran av skådespelare som är klar för den kommande antologi-serien "Solos", så råder det ingen tvekan om att man har öppnat plånboken rejält när seriens skapare valt ut sin cast.
 
THR rapporterar nämligen att Uzo Aduba ("Orange is the New Black"), Nicole Beharie ("Shame"), Morgan Freeman ("Se7en"), Anne Hathaway ("Les Misérables"), Anthony Mackie ("The Falcon and the Winter Soldier"), Helen Mirren ("The Queen"), Dan Stevens ("Legion") och Constance Wu ("Crazy Rich Asians") är klara för roller i den nya antologiserien.
 
Hathaway var även en del av Amazon Primes "Modern Love", där varje avsnitt var fristående och hon spelade huvudrollen i "sitt" avsnitt... det exakta upplägget i "Solos" är däremot fortfarande en aning oklart. Enligt Amazon Prime så kommer serien att bestå av totalt sju karaktärsdrivna avsnitt, som kommer att utspela sig i olika tidslinjer och visa upp att under människors mest isolerade ögonblick, även om de beror av olika omständigheter, så kan den mänskliga upplevelsen förena oss alla. 
 
 
Serien är skapad av David Weil, som även ligger bakom Amazon Prime-serien "Hunters", men han kommer även att agera producent, showrunner och regissera minst ett av avsnitten. Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shade of Grey") kommer att regissera två av avsnitten medan Zach Braff ("Scrubs") och Tiffany Johnson också är klara sin regissörer för minst ett avsnitt vardera.
 
Tanken är att ha serien klar för premiär redan under slutet av 2021.
 

Läs också: 20 nya skådespelare klara för Amazon Primes "Sagan om Ringen"-serie

 
Kommer du att ge "Solos" en chans när det börjar vankas premiär i slutet av 2021? Kommentera gärna nedan!
| 2 februari 2021 12:50 |