Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 juli 2015 | 21:00

Arrow-stjärnan Stephen Amell om sin roll i nästa "Turtles"-film

Ska spela Casey Jones i uppföljaren till utskällda "Teenage Mutant Ninja Turtles".
För fans av serietidningarna och de klassiska tecknade TV-serierna var förra årets "Teenage Mutant Ninja Turtles" en stor besvikelse. Ärkeklåparen Jonathan Liebesman lyckades inte fånga känslan och allt blev mest en axelryckning signerad producenten Michael Bay.

Nu är det dags för nya tag. Till uppföljaren, som kommer i juni år 2016, har Paramount sett till att trycka in några gamla fan-favoriter i smeten för att på så sätt återigen få folk att vallfärda till biograferna. Bebop och Rocksteady är klara för medverkan (de spelas av Gary Anthony Williams och Stephen Farrelly) och även den brottsbekämpande vigilanten Casey Jones, som spelas av Stephen Amell. Amell är mest känd för sin roll som Oliver Queen/Green Arrow från TV-serien "Arrow".I en intervju med IGN sa Amell så här om sin version av karaktären:

- Det är definitivt inte din pappas, eller ditt unga jags, version av Casey Jones men det är för att vi möter honom i en helt annan period i hans utveckling. Han är inte den Casey Jones som många serietidningsfans känner och älskar. Han är en kille med ett jobb som bor i New York och älskar hockey. När saker går åt fanders och han provat de vanliga metoderna för att hantera det, men mötts av skratt och förolämpningar, bestämmer han sig för att ta saker i sina egna händer.

Förutom Stephen Amell kommer också Will Arnett och Megan Fox att medverka, då de upprepar sina roller som Vernon Fenwick och April O'Neil, respektive. För regin står Dave Green, som tidigare gjort "Earth to Echo".

Är någon sugen på mer sköldpaddsaction?
| 16 juli 2015 21:00 |