Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 oktober 2018 | 12:00

Årets grisigaste film? Kolla in trailern till "The Farm"... om du törs

Svenske regissören Hans Stjernswärd serverar magstarka scener i sin långfilmsdebut.
Snart kommer kannibalrysaren som kan få vem som helst att bli vegetarian. "The Farm" jämförs redan med brutala titlar som "Human Centipede" och "Motorsågsmassakern", och det är inte svårt att se varför. I den första trailern möter vi på ett ungt par som blir kidnappade för att slaktas och bli kött.
 
Jo, det ser lika äckligt ut som det låter, så vd du än gör - se den inte medan du äter lunch.
 
 
"The Farm" regisseras av Hans Stjernswärd, en svensk regissör bosatt i Los Angeles. Stjernswärd började sin filmkarriär som produktionsassistent på bland annat Millennium-trilogin och "Solsidan", innan han flyttade till USA för att gå på filmskola.

Idén till "The Farm" kom när han gjorde en informationsfilm som såldes in till djurrättsorganisationen PETA, berättar han för MovieZine:

- Jag var jag i möte med dem, och de bad mig pitcha fler idéer och sa "don't hold back". OK, tänkte jag och kom tillbaka med ett gäng idéer där människor blir behandlade så som människor behandlar djur. De tyckte till min förvåning att idéerna var för obehagliga för deras smak så jag kände att det skulle funka bra som en skräckfilm.
 
Filmen blir hans långfilmsdebut och släpps på amerikanska biografer och vod-tjänster den 16 november.
 
| 29 oktober 2018 12:00 |