Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 mars 2019 | 09:00

Är du 18-28 år och vill besöka Cannes filmfestival?

Filmfestivalen i Cannes bjuder in filmälskare från hela världen.
Förra året fick 1700 unga filmentusiaster en unik chans att gå på den prestigefyllda, mytomspunna röda mattan på Cannes filmfestival. I år är det dags igen!

Är du mellan 18-28 år, älskar film och är beredd att resa till södra Frankrike i vår? Ta chansen och ansök om ackreditering som ger tillgång till festivalens alla filmer i 3 dagar i maj. Festivalen är vanligtvis inte öppen för allmänheten, utan enbart press och branschfolk, så detta är ett unikt tillfälle.

På sin officiella webbsida bjuder festivalen in "passionerade filmälskare från alla länder och bakgrunder i åldrarna mellan 18 och 28 år". Kan du beskriva din passion för film i ord så klicka in och ansök om ditt festivalpass här!
 
 
Programmet har ännu inte släppts, men många tippar på att filmer som Tarantinos "Once Upon a Time in Hollywood", James Grays "Ad Astra" och Noah Hawleys "Lucy in the Sky" kan komma att visas på årets festival.

Skulle du ha turen att komma med, släng iväg ett mail till oss - vi gör gärna ett reportage med dig på plats på filmfestivalen!
| 23 mars 2019 09:00 |