Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

10 januari 2017 | 13:55

"Aquaman" lär bli den lättsammaste DC-rullen hittills

"Den kommer bli kul. Den kommer bli väldigt kul."
Ja, trots att det inte funkade något vidare för "Suicide Squad" kör DC vidare på det lite mer lättsamma spåret med "Aquaman" (även om det kanske inte var just det som var problemet för "Suicide Squad"). Det säger manusförfattaren Will Beall.

- Den kommer bli kul, den kommer bli väldigt kul. Det vi har hittat på, och speciellt vad James Wan har hittat på, han har en väldigt klar idé över vad tonen i filmen kommer att vara, och jag tror att "Aquaman" är något som kommer få folk att smälla av. Inte bara visuellt utan också historien och hur stor den är är fantastiskt.

Beall skrev också det första utkastet till "Justice League", och även om hans manus senare blev utbytt berättar han att även den filmen kommer att bli mer lättsam:

- Jag hoppas att jag inte kommer hamna i trubbel för det här, men "Justice League" kommer att vara mycket roligare och med "poppig" än "Batman v Superman: Dawn of Justice". Jag  har inte sett "Wonder Woman" än, men "Batman v Superman" var ju lite mer allvarlig. Men "Justice League" är mycket roligare. Och jag tror att det är den generella riktningen som de här filmerna rör sig i just nu.

"Aquaman" får premiär den 5:e oktober 2018.
| 10 januari 2017 13:55 |