Serie

Skribent

MovieZine

2 februari 2021 | 15:00

Apple TV+ skryter med tittarrekord

Justin Timberlakes nya drama "Palmer" och nya serien "Losing Alice" bidrog till en succéhelg.
Bland skörden av streamingtjänster tillgängliga för svenska kunder är Apple TV+ en av dem som gör minst väsen av sig. Trots att alla som köpt en Apple-produkt senaste året har fått en generös prova-på-period, är det ännu få som har upptäckt vad Apple TV+ har att erbjuda.
 
Prova Apple TV+ gratis här

Men det går åt rätt håll, och i helgen blev det tydligen tittarrekord. Variety skriver att den 15 månader gamla tjänsten såg en ökning med 33% i antalet tittare.

En stor anledning tros vara streamingpremiären av feelgood-dramat "Palmer" med Justin Timberlake i huvudrollen. Den nya tv-serien "Losing Alice" går också starkt. Dessutom har både Shyamalans thriller "Servant" och kostymdramat "Dickinson" nyss kommit ut med nya säsonger.
 
 
Bland Apples mest hyllade originalserier hittills hittas "The Morning Show" med Jennifer Aniston och "Ted Lasso" med Jason Sudeikis. Deras originalfilmer inkluderar krigsfilmen "Greyhound" med Tom Hanks och Sofia Coppolas "On the Rocks".
 
Ett abonnemang på Apple TV+ kostar 59 kr i månaden. Just nu kan du testa tjänsten gratis i 7 dagar - klicka här och läs mer.
| 2 februari 2021 15:00 |