Film

Skribent

MovieZine

4 mars 2023 | 12:00

"Ant-Man"-stjärnan Jonathan Majors bryr sig inte om kritikernas sågningar

Jonathan Majors är nöjd så länge hans prestation hyllas.
Bioaktuella "Ant-man and the Wasp: Quantumania" har sågats av många kritiker sedan premiären i februari. Inte heller verkar filmen vara någon gigantisk succé bland publiken.
 
Något som många är överens om är att Jonathan Majors är rätt minnesvärd i rollen som Kang. Och när han får frågan om hur han känner inför de svala recensionerna svarar han obekymrat:
 
- Det förändrar inte hur jag ser på mig själv, punkt. Det är bara data, säger han till Indiewires podcast.

- Jag gör en prestation som en del av en berättelse. Jag kan fråga mitt team om de läser recensionerna: "Hur går det för filmen?" Jag försöker göra mitt jobb och ta hand om min roll. De svarar: "Du är bra, de gillar dig". Och de berättar hur filmen tas emot. Ibland är filmen på samma nivå, och ibland inte.
 

Majors, lika hyllad för sin roll som antagonisten i bioaktuella "Creed III", har förstått att kritikerna kommer att ha olika åsikter och låter sig inte påverkas av det.
 
- Kritiker är bara människor. De har en åsikt. Alla har en åsikt. De är inte mina dramalärare. De är människor av olika bakgrund och med olika perspektiv. De kan ha religiös bakgrund eller inte. De kan bo i stan eller inte. De kan vilja bli sedda på ett visst sätt, eller inte.
| 4 mars 2023 12:00 |