Film

Skribent

Oskar Möller

14 september 2021 | 10:30

Andy Garcia är den nya actionhjälten i "Expendables 4"

Andy Garcia har skrivit under för Expendableseriens fjärde del där han kommer spela en CIA-egent som går med i actionhjältarnas ständigt svällande skara.
Den ständigt svällande skaran av gamla actionhjältar i "Expendables 4" har fått en tjusig tillökning, skriver Hollywood Reporter. Andy Garcia - känd från Oceanserien och sista delen i Gudfaderntrilogin - kommer gå med i gänget i form av en CIA-agent som ska hjälpa dem med (det garanterat dödliga) uppdraget de åtar sig.
 
Megan Fox, Curtis Jackson (aka 50 Cent) och Tony Jaa har också skrivit på för fyran. Den nya filmen kommer att fokusera på Jason Stathams karaktär Lee Christmas och allas vår skallige actionfavorit kan kanske haft en del i att dra Garcia till serien med tanke på att de precis avslutat "Wrath of Man" tillsammans.
 
 
Den nya filmen kommer regisseras av "Need for Speed" regissören Scott Waugh och är planerad att börja spelas in i början av oktober. Förutom Statham kommer vi även återse Sylvester Stallone och Dolph Lundgren i sina gamla roller. 
| 14 september 2021 10:30 |